Besökare idag!

Vin + ljus

Det är vad som står på kvällens schema ..:) ja och lite god mat såklart. Köpte två st ljus till min kärlek på lunchen idag. Tänkte att det skulle bli lite extra mysigt ikväll.



2 sådana köpte jag :) kärlekens färg.. ja eller julstämning hehe


Men sitter kvar 2 timmar extra idag på jobbet pga en förhandling men min kärlek slutar ändå inte förrän kl 15.00 så jag kan lika gärna jobba lite då :)

Hoppas alla får en trevlig halloween  helg :)

/U

Utveckling!

DET är vad jag vill just nu.. utvecklas. Och då menar jag att jag vill lära mig nått nytt. Gå någon utbildning eller kurs. Kan man göra det via arbetsförmedlingen trots att man har jobb? Tänkte mig plugga på distans, någon som vet hur man gör...  eller kanske t.o.m förslag på någon kurs :)  Suttit och letat via nätet men hittar inget...:)

//Ulrika

Fundersam

Hmm.. ska man förstå sig på vissa människor?  ska man bara låta det gå förbi om man inte förstår, löser det av sig själv? om någon inte släpper in en annan, ska man bryta sig igenom den människans vägg som den byggt upp?  Ska den personen hjälpa till att plocka ner sin vägg bit för bit?

Mmm. var bara en fundering jag hade

/Ulrika

Facebook!

Har faktiskt precis upptäckt att många barn i mina äldsta barns klasser använder sig utav facebook. När är det ok att de introduceras??

Facebook själv har en åldersgräns: 

Barn under 13 år får inte använda Facebook. Föräldrar till barn mellan 13 och 18 bör överväga om de inte bör vara närvarande när barnet använder Facebook.

De uppmanar även till detta på facebook:

För föräldrar:
Facebook uppmanar föräldrar att tala med sina barn om vilka faror som kan finnas på webben och se till att barnen använder Facebook på ett säkert sätt. Ett alternativ kan vara att installera övervakningsprogram i datorn, om föräldrarna är oroliga för vad barnen kan råka ut för på webben. Barn måste vara införstådda med att de bör berätta om olämpligt eller stötande material på Facebook för sina föräldrar och även anmäla detta till Facebook med hjälp av verktygen på webbplatsen. Föräldrar bör påminna barnen om att de ska följa säkerhetanvisningarna på den här sidan när de använder Facebook.



Mm.. ingen utav mina har registrerat sig på facebook, men någon dag lär det garanterat bli så. Men tänkte jag skulle hålla på det så långt det går.

Så dagens fråga lyder:

När tycker du att det är ok att barnen registrerar sig på ex facebook eller annan community?

/ulrika


Onsdag=Lill Lördag

Sägs det att det heter, iallafall för vissa. Själv så har jag bokat tvättstugan ikväll.. tänkte ta lite ikväll och sen lite på söndag så jag hinner med allt. TOK städade emmas rum igår (tillsammans med emma) och möblerade om. Måste säga att jag blev bra nöjd det blev även hon. Ställde sängen lite mer mot mitten så hon kan gå upp på båda sidor. Ser lite mer ut som ett tonårsrum nu:)  Sebastian tyckte det var jättefint  och vill ha likadant så det blir nästa projekt. Men får nog ta en sak i taget tror jag.

Ikväll kommer mitt ♥ efter AIK matchen. Lär nog märkas om de vann eller inte när han kommer hehe.

Nu ska de jobbas vidare

/Ulrika

Nöjd!

Så nu har jag pysslat och fixat med bloggen.. känner mig för tillfället himla nöjd. Är som sagt väldigt stolt över mig själv att jag kunnat fixa själv. Janne som är min kärleks vän ska hjälpa mig med lite finjusteringar sen men vad tycker ni än så länge?


Veckans citat:

Själviskhet är inte att leva som man själv vill, utan att tvinga någon annan att leva som man själv vill

/Oscar Wilde



GBP!!

Tänkte att det kanske var dags för liten uppdatering. Stått still ett ganska bra tag i vikt nu.. eller gick t.o.m upp ca 0,5 kg men gått ner det igen. Känns som en evighet sen jag gick ner. Men bara bra att kroppen får ta igen sig nu. Håret börjar komma tillbaka. Ser ut som bebishår några fjun som sticker upp lite här och var. Charmigt värre:) Men det är iallafall på väg tillbaka. SÅ just nu kan jag inte göra så mycket med håret tyvärr.  Mått himla bra, det jag känner nu är att jag inte motionerat tillräckligt men mycket har med förkylningar och göra. Så jag hoppas på att komma igång snart igen. Min kärlek ska laga min trappmaskin som gått sönder så det är lite enklare att motionera även hemifrån, menar blir ju vinter snart så då är det skönt att ha något alternativ eftersom jag inte har något gymkort.

När jag når målet så lägger jag upp nya före och efter bilder tänkte jag. Så det är ca 4 kg kvar dit  men tar det lugnt har inte alltför bråttom

/Ulrika

Ändringar

I bloggen... har ni några roliga förslag så tar jag gärna emot dom..  känner mig lite stolt  men har en del kvar att ändra :) Men det kommer mera hehe

Kramen

Höstlov!

Då har de stora barnen höstlov, idag var sonen med på jobbet för han skulle träffa James och ta en fika i stan kl 13.00. Så då hängde S med till jobbet och satt vid datorn ett tag:) Satte honom i vårt stora konferensrum det var de enda som var ledigt för stunden:) har haft mer eller mindre fullbokat i de andra rummen idag



Han blev  rätt chockad när jag öppnade rummet.. OJ så stort hehe :) Tyckte jag var roligt.



Min goa son :) Han var himla duktig idag.  ♥Älskar dig mitt hjärta ♥


nyklippt

Igår var vi på bio vid heron city och såg UPP :) jag hade nog förväntat mig lite mer, tyckte den var kanske lite för djup för att barn ska förstå men för övrigt tycker jag den var bra :) Men vi hade gott om tid på oss innan filmen började så Sunny tyckte jag skulle hoppa in på Drop In och klippa mig.. så sagt och gjort jag gick in och klippte mig:) Ville ha lugg den här gången men håret har inte växt ut så mycket så när han kammade fram för att se hur lugg skulle se ut så såg det för hemskt ut.. så det blev bara en uppklippning men känner mig nöjd





Bilder till bloggen



Tänkte ha någon profilbild som collage, nu kan säkerligen janne göra det mycket snyggare än vad jag kan.. men tänkte på vilka bilder ska vara med????

Kanske blir för många med fem olika bilder???

Tycks???


Möte

Idag hade vi möte i skolan för min sons skull :) gick riktigt bra..känner mig nöjd. De ska ge min son lite mer fokus så jag hoppas han ska trivas bättre snart,  avskyr känslan av att min son vantrivs i skolan vill göra så mycket mer för honom men det är svårt att veta exakt vad jag kan göra och vad som faktiskt hjälper för det får inte bli sämre för honom.  Men han verkade nöjd efter det här samtalet. Skönt att veta att bitr rektor ställer upp för honom :)

Nu ska det jobbas, kom in senare idag pga mötet... ikväll ska vi på fika hos Maria och Daniel det ser jag fram emot :)

/U

Uppdatering!

Försöker förnya bloggen lite, är inte så jätteduktig på allt vad det gäller blogg design så det här kan sluta hur som helst, som tur är så får jag lite hjälp utav Sunnys vän Janne :) så det här ska bli jättekul. Men gör några små enkla ändringar som jag klarar av under tiden .....:)

När jag är klar sen får ni gärna tycka till :)


Sunnys överraskningsfest!!

Lite bilder från i fredags:)


Lite förberedelser


Sunny sitter helt ovetandes om vad som kommer hända :) Han tror vi ska äta och mysa ihop

Oj någon ringer på dörren... vem där?


Johan, Lotta, Isabelle, Janne & Jeanette stod utanför och sjöng ja må han leva :) Sunny var helt chockad.

Jättefin present från Isabelle en Pärlgubbe som ska likna sunny, han fick även whiskey och biljett till Rammstein

En väldigt glad sunny


Lite minipizzor, kladdkaka med grädde och lite snacks. Men tyvärr så gick inte kladdkakan åt:)

Lotta & Jeanette

Tjejerna och Janne

Surprice min kärlek


Gott vin och lite dricka

Skååål


Glada tjejer


Jeanette & Jag (vi är på väg till BK=Bromstens Krogen


På BK där träffade vi på lite folk som Sunny känner

Sunny berättar lite om folket som finns där för mig

Janne som tagit många utav bilderna :) Sunnys vän :)

Ja vad sägs här :)


Nu ska du lyschna på mig lootta ... Hmm....

Vi hade en väldigt trevlig kväll och tackar de som var med :) TACK!!!

Kramen


Frisrytips!!

Ok.. då kom jag även på  att jag behöver frisyr tips, de som känner till min OP vet oxå om att jag tappat SJUKT mycket hår, och fick därför klippa av mig mitt långa hår. Klippte en typ BOB frisyr men ändå inte.. lite längre blev det.. Kände mig rätt nöjd. MEN nu när håret börjar komma tebax så har jag massor med små hår och skulle verkligen behöva göra nått med mitt hår. Lugg??? eller ska jag köra samma frisyr som sist?  jag måste kanske klippa lite kortare än sist... jag är så himla velig.. så kom gärna med tips:) Hittade lite bilder...








Tyckte nästan den längst ner till höger var fin... vill ha den hårfärgen... och funderar på skaffa lugg... lägger upp bild på frisyren jag klippte senast




Så jag vore jätteglad om ni säger vad ni tycker :)

Förslag tas tacksamt emot :)

Jag tänkte döpa om min blogg.. från ensamstående 3 barnsmor till????? Nu står det Ulrikas Blogg.. är det bra? Min närmsta väninna sa att  ulrika 50% eller 70%  .. .då syftar hon på viktnedgången :)  Jag klurar och klurar.. men man blir ju så hemmablind... vill även ha annan bakrund men vågar inte ändra för mycket då är jag rädd att jag förstör min blogg och allt jag skrivit hehe :)

Så... .. vad sägs?

Kramen

Regn & Rusk

Ja nu är hösten verkligen här, tur att jag har någon som värmer mig  i kylan :)  Måste bara berätta att helgen har varit så lyckad, hade en överraskningsfest för min kille i fredags. Det blev så jättebra ... ska lägga upp bilderna ikväll.. fast bara de snälla bilderna haha. 

Nu är jag åter i arbetet.. börjar känna mig lite halvhänging men kanske inte så konstigt när så många är sjuka runtomkring mig. Men bara hoppas på att jag klarar mig.

Ska fortsätta jobba men bloggar troligen senare

Tjingeling .

Snart slut

På dagen alltså... längtar hem något bedrövligt... ska hem och fixa minipizzor och lite annat, kommer berätta anledningen senare:)  Så jag kommer väl vara uppe sent idag men det gör inget för jag får sovmorgon i morgon TJOHEJ vad skönt.. hur länge sen som helst som jag fick sovmorgon innan jobbet.. ska vara på jobbet vid lunch pga att de flesta i huset är iväg så det kommer knappt vara nått folk här.

Men snart bär det hemåt:)

Tjingeling:)

torsdag:)

Igår fyllde ju min kille år som jag skrev om igår. Han kom över till oss på kvällskvisten efter jag varit på möte med min son tillsammans med mobila teamet, tyvärr så dök inte hans pappa upp men det har väl sina orsaker det oxå.

Sunny hade med sig supergoda bakelser som var grymt mäktiga. Blev mätt nästan direkt, barnen tyckte det var jättegott.  Lite presenter blev det oxå



Han fick en parfym av mig Puma Urban Motion och 3 par blueprint kallsonger, och emma hade gjort en boll av snören som han kan hänga upp i bilen, sebastian gick och köpte bananer för han ville så gärna ge något han med :) Självklart så var ju barnen med på det jag köpte men de ville få ge nått från sig själv :) tyckte jag var jätterart.



Ser ni så gott det ser ut :) Tyvärr så blev det ingen mysig uppdukning då vi precis dukat av middagen

Födelsedags"barnet" ;)  puzzzzzz

 

 


14 oktober-09

Idag är det en bemärkelsedag det är sunnys födelsedag :) hurra hurra hurraaa :) ...  Ja som ni märker så fyller min kärlek år idag, hela 39 år:) Och det ska ju såklart firas. Lägger ut bilder ikväll eller i morgon.

 

en sån tårta hade han fått om jag kunnat :)  Min darling hejar hårt på aik. Visar senare vad jag köpte till honom.

puss mitt hjärta och grattis på din dag

/U


Så kul :)

Sitter ensam i receptionen och skrattar högt, hur många klassar mig som normal nu.. ehhh typ INGEN haha... men se här vad jag skrattar åt

Vi ser ju för roliga ut, vad tuggar vi på egentligen... önskan om nått gott kanske men det var tuggummi.. eller iallafall i min mun..:)  Men vi båda har gått ner ca 30-35 kg på dessa bilder.. vi är grymma tjejer.. värsta snyggingarna

Tvungen å lägga upp den här bilden oxå, tyckte den var kul



Ja vad ska jag säga.. några kg emellan bilderna :)  Men shit vilken ful mössa jag dragit på mig haha

/U


Ibland lönar det sig!

Då syftar jag faktiskt på att klaga/gnälla :) Är ju faktiskt inget jag gärna vill göra trots att jag börjar blir kärring hehe. Men när jag och min kärlek var på kryssning så blev han magsjuk efter den + att servicen var dålig. Så en kvinna på jobbet sa åt mig att klaga för jag kunde ju faktiskt få en gratis kryssning.. Mm.. ja då kan det ju  vara värt att skicka ett klagomail, så sagt och gjort jag och min kärlek satte oss och skrev ner det vi tyckte. Idag fick han svar... vi fick en gratis kryssning med A-hytt och gratis frukost och vi har 12 månader på oss att använda den tjohoo... bara hoppas på att servicen är bättre den gången vi åker :)

Och de bad om ursäkt för den dåliga servicen och magsjukan   helt rätt.. det  niger och tackar jag för :)

//U

Ajajaj

Jag har ont i min vänsterhand :( Jag lånade min brorsdotter på dagen i går, vi var ute i lekparken  och sen gick vi och handlade lite sen fick hon följa med oss hem. Måste sett lite kul  ut jag och alla fyra ungarna hehe.  Jag gjorde iordning lite pannkakor till middag till alla barnen och de åt som om de aldrig sett mat förut :) Men vid 18 tiden ungefär så gick vi och lämnade min brorsdotter, så när vi skulle hem från min bror så tänkte jag att vi skulle ta den snabba vägen hem som då är genom skogen. Inte den bästa idén med tanke på att det var dåligt väder, det regnade och då kan ni själva tänka er vad hala stenarna var. Och det var dessutom sluttning ner. Så ja jag  halkade till slår runt tar tag i en gren så jag föll aldrig riktigt men stukade till min vänster hand. Kändes ganska ok i går kväll.. men idag gör det ont.. *suck*  Men det går över  får kanske försöka låta bli att bära tungt idag så det går över ordentligt.

Hoppas ni får en underbar start på denna vecka :)

/Ulrika

Fiskning & Grillning!

I går (lördag) åkte vi till lilla skuggan och fiskade och grillade korv med bröd. Ungarna tyckte det var riktigt roligt och vill gärna göra om det igen, trots att vi faktiskt inte fick någon fisk. Så vi hoppas på bättre lycka nästa gång :)
Här kommer lite bilder:



Precis kommit fram



min kärlek



Sunny fixar lite brasa så vi kan grilla



Så härlig utsikt :)



Fin brasa



Emma gör sig redo för att grilla lite :)



Värmer pinnarna lite :)



Korvgrillning :)

Hjärtat fiskar, han är så duktig



Emma fick en fångst som bestod av sjögräs :)



Jag fick oxå fiska lite, ävenjag lyckades få en fångst

Som då bestod av sjögräs hehe



Fick lite hjälp med att plocka bort sjögräset


Min kärlek





Min fina son



Min underbara dotter



Söta dom är :)


Jag med en ful mössa :)


Sunny fiskar oxå:)


Jag hjälper lilltjejen att fiska


Hemåt :)

 

Det var våran otroligt härliga dag :) /U


@ work!

Måste berätta en sak som faktiskt blivit lite kul, som jag berättat tidigare så sitter jag i reception.. där finns det en knapp som öppnar dörren in till oss. Ofta så hinner jag trycka på den innan  folk närmar sig dörren med sitt kort. Men ibland är jag lite för långt ifrån knappen eller kanske t.o.m inte hinner se personen. Vissa har gjort det till en liten tävling just för att jag oftast hinner trycka före så när de hinner så går de förbi och skrattar och säger haha jag han före dig:)  Nyss var det ett sånt tillfälle då jag satt för långt ifrån. Då ler han stort och säger du han inte :) ... vissa säger att jag har split vision.. (stavas det så?)  eller ögon i nacken för jag kan sitta med kunder framför mig och ändå se att någon närmar sig dörren (nått man lär sig som småbarnsförälder tror jag)

Vilket som... så tycker jag det är roligt, ibland får jag låta dom hinna före så blir de extra glada hehehehe :) 

Nu är det back to work som gäller..

/U

Helg-v 41

Vad skönt redan helg:) sååå vad ska vi fylla den här helgen med? I morgon tänkte vi iallafall åka och fiska & Grilla såvida vädret tillåter :) Sen har vi inte så mycket mer planerat. Kanske ta resten av helgen som den kommer. Kanske åka å fika hos någon 

Se så gott det ser ut...:) Får se bara vad vi ska grilla vi ska i allafall köpa in det i kväll

Tänk om det skulle se ut så  sen när vi står och fiskar


Hungrig!!!!!

Då var det dax IGEN, ibland känns det som om jag inte gör nått annat än och äter :)  Men så är det.. vart tredje timme bör jag äta och då max  3 dl :)  Så nu har jag precis varit iväg och fixat lite mellanmål blev knäckebröd med ost och gurka och en kopp the.  Finns ju faktiskt ett uttryck äta bör man annars dör man:)  Och det var ungefär så det kändes när jag och min kärlek var ute och småsprang för ett tag sen. Min mage fungerar ju så pga operationen. Måste äta regelbundet annars blir det tungt :)

Idag ska jag göra korvstroganoff och ris till middag :) Så himla uppskattat och laga mat hemma  om inte barnen gillar det så vet jag att Sunny gör det, tror inte det finns nått jag lagat som han INTE tycker om.

Snart är dagen slut= då får jag träffa min kärlek

/U

Godmorgon:)

Idag var det inte fullt så kallt när jag kom ut.. sååå skönt, men är så grymt trött. Kom i säng lite för sen igår. Hade tvättstugan till ca 21.30 men det är ju inte klart där, när jag kom upp med tvätten så ska allt vikas och läggas in i lådor. Dessutom under tiden jag hade tvättstugan så rensade jag städskåpet och städade lite överallt. Så idag är jag riktigt öm i min rygg/bäcken. Men det är så skönt å ha det gjort.

En liten funderare, i morse när jag åkte tunnelbana så gick det på en man med hund vid östermalmstorg. Det som jag tyckte var lite störande i det var att han gick på en vagn som är till för djurallergiker.. menar såg han inte skylten?/Ignorerade han skylten.. vilket som så tyckte jag inte det var helt ok, själv gillar jag hundar och den hunden var jättesöt en liten brun valp. Och jag är överkänslig mot pälsdjur fast det enda jag behöver tänka på då är att inte klappa. Men finns de som har det mycket värre  men men  det var som sagt bara en liten funderare.

Nu ska jag fixa färdigt här på jobbet

/U

Sony Ericsson w580i

Är till salu pga att jag redan har en likadan fast rosa:)  den köptes den 090828 så den är inte speciellt gammal

Medföljer:

USB-kabe
Batteri BST-33 (950mAh)
Laddare
2 GB Memorystick Micro (M2)
Användarguide & CD-Rom

-----------------------------------

Modell: Slide
Höjd: 100 mm
Bredd: 47 mm
Tjocklek: 14 mm
Vikt: 104 gram
Färg: Grå, Blå, Rosa, Svart, Vit

Kamera: Ja
Bildupplösning: 3,2 megapixlar
Autofokus: Nej
Zoom: 2,5
Optik: Uppgift saknas
Blixt: Nej
Videosamtal: Nej
Videoinspelning: Ja

Inbyggd MP3-spelare: Ja
Walkman: Ja
FM-radio: Ja
RDS: Uppgift saknas

Windows Live Messenger: Ja
3Mobil Surf: Nej
3Mobil Surf Turbo: Nej
3Mobil-TV: Ja
3Musik: Ja
Skype: Ja

Skärmstorlek: 2,2 tum
Skärmupplösning: 320x240

Taltid: 4,5 timmar
Taltid videosamtal: 2,5 timmar
Standbytid: 365 timmar

Bluetooth: 2,0
USB: 2,0
W-LAN: Nej
IR: Nej
TV-ut: Nej
Synkronisering med dator: Ja

SMS: Ja
MMS: Ja
Röstsamtal: Ja
Videosamtal: Ja
3G: Ja
Turbo3G: Ja
Mailsupport: IMAP4, POP3, SMTP och Microsoft Active Sync
Webbläsare: SEM Std (Access NetFront)

Internminne: 40 MB
Expanderbart minne: Ja
Minnestyp: M2
Max minnesmängd: 8 GB
Medföljande minneskort: Ja, 2 GB


Lycka till:)

 

Låst på 3 men går att låsa upp


Kryssning 2 oktober-09

Som jag skrivit tidigare så var jag och min kärlek på kryssning den 2:a oktober. Vi hade det jättemysigt. Tänkte lägga upp lite kort som jag tog. Blev inte så jätte många för jag ville inte ta med mig kameran på kvällen ifall någon skulle ta den.



Den stora båten :) Amorella åkte vi med.



Inne i hytten :) fixar lite med handdukar och sånt som är bra att ha klart när man kommer ner i hytten på natten:)



Utsikten i hytten.. fin va:) hehehehe



Utsiken som egentligen såg ut så här.. hehehe... en fin liten tavla :)  som vi fick låtsas att det var vår utsikt, men vi såg säkert ingen skillnad när vi kom ner på natten hehe



Dagen efter våran Super trevliga kväll/natt med god mat,dryck och dans



Dagen efter var det dags för vår buffé som dessvärre inte var i det godaste laget. Så jag åt lite mat men över gick till annat.



Ja ni ser vad jag övergick till.. GLASS hehe... med en äcklig persika nä förlåt jag menar mindre god så den åt jag inte upp ...:)



Efter buffén gick vi ut och tog oss en nypa frisk luft..  en kort stund eftersom det var så himla kallt

Pigga och glada :)



Vet inte vad det var för några men de spelade riktigt flummig musik *S*



Här satt vi och åt lite mellanmål och sunny drack kaffe :)



Den här utsikten hade vi från fönstret där vi satt och fikade, vi funderade på göra en titanic och ställa oss längst fram och hålla ut armarna hehehehe..

Det var allt för denna gång :) i slutändan så hade vi grymt trevligt och mådde kanonbra (ehh nästan)

Så resten av helgen blev det lite film och mera god mat och godis

Tjingeling


aj aj aj!

Så ont i ryggslutet/bäckenet... får det varje gång det närmar sig en gång i månaden perioden:)  Är väl nått hormonellt, ska ringa läkaren i morgon och se om jag kan få nått mot det. Får ju ingen sömn.. vaknar mitt i natten och får sätta mig upp för att det ska bli bättre för stunden. Känner mig totalt orörlig. Trodde det skulle bli bättre när jag gick ner i vikt. Trodde först att det blev en belastning pga all övervikt jag gick omkring och bar på. Men icke sa nicke. Känns lika illa nu... men får se vad farbror doktorn tycker att jag ska göra, nu kan han inte iallafall råda mig till att tappa kg då jag redan gjort det hehe  

Nä nu ska jag inte klaga mer, jag har haft en så sjukt underbar helg. Kan inte ha det bättre än vad jag haft det. Jag är så fruktansvärt lycklig....:)

Ska lägga upp lite bilder från helgen på bloggen när jag kommer hem. 

/U

Världens Goaste!

Min dotter måste vara världens snällaste goaste tjej... hon har en klasskompis som dessvärre blivit sjuk, och hon är så bekymrad över kompisen. Har märkt i flera dagar  att hon så gärna vill göra nått för denne :)  Sagt och gjort... fick precis ett sms av min mamma att min dotter varit iväg och köpt ett kort och lagt ner 100 kr från sina egna pengar och lagt i deras brevlåda. Är inte det gulligt om nått:) 

Vill sända mina tankar till den här familjen, tänker på er och hoppas verkligen att allt går bra

Kramar Ulrika & Emma

Kryssning!

Ikväll bär det iväg mot Åbo... Ska bli TOK mysigt, bara jag och killen. Ska lämna alla bekymmer hemma. Finns saker som jag skulle vilja skriva av mig här men gör inte det.  Kan säga att ALLT har två sidor nått som vissa kan tänka på innan de dömmer. Men som sagt ska lämna alla onda tankar hemma nu när jag åker iväg med min kille på en mysig kryssning. I morgon när vi kommer hem så åker vi direkt hem till honom så vi åker inte hem till mig förrän på söndag. Storstädade igår så att det är fint när vi kommer hem. Vilket är skönt.


Barnens djungel!

Där var vi med barnen förra helgen, barnen hade jätte kul. Ligger i Arlandastad så det  är inte ett ställe man åker till ofta. Nästa gång blir det nog andys vid sickla. Lite bilder från Barnens Djungel

Alla känner apan, apan känner ingen



Vad ser det ut som krokodil/drake?? Vilket som så älskade barnen att sitta inne i munnen på den, man går in från svansen på den. är man för lätt så öppnas inte munnen så man kommer ut :) Men det var dock ingen som fastnade inne i gapet



De hade även en stor klätterställning med ruschkana som barnen gillade att åka i :) Lillan var jättestolt när hon vågade. Vi fikade vid deras cafeteria som faktiskt inte var så dyrt, de flesta lekland har dyrt fika tycker jag men här var det helt ok priser  men som sagt, långt att åka så nått måste de ha att locka med

Nä nu e det dags för sköna sängen. Ska iväg på kryssning med min kärlek i morgon

/U


Latmask!

Nu har det varit dåligt med promenader.. måste ta mig i kragen NU...  men hade ett bakslag med killen förra veckan.. men mår faktiskt mycket bättre nu.. Så nästa vecka när jag bara har stora barn så ska jag gå ut MINST 3 ggr på en ordentlig promenad/joggning. Så det är mitt mål för nästa vecka.. och blir klar med mitt rensande av lgh .... igår så gjorde jag en rensning i klädkammaren.. hade lite gardiner/dukar som jag tyckt kan vara bra att ha.. men har inte använt dom på väldigt länge.. så nu åker dom ut... källaren/eller kastas hehe

/tjingeling

Frozen!

SHIT vad jag fryser... aldrig frusit så mycket i hela mitt liv... känns som om jag ska klä mig så jag ser ut som en michelingubbe hahaha.... :)  Eller som bror alltid sa när jag var ute och festade att jag ska ha en vadderad dräkt och störtkruka på mig.  Vadderade dräkten lät iallafall lite varmt *S*

Men är väl så nu när jag tappat så mycket i vikt (står för den delen helt still)  men förut så höll jag mig varm  därför  hade jag svårt för sommaren för då blev jag tok för varm.. nu gillar jag värmen .. och det var första sommaren som jag trivdes ballt va :)

Idag är det ganska lugnt på jobbet..  så jag ska uppdatera lite listor.. tjohooo så länge

/Ulrika

RSS 2.0