Besökare idag!

Härligt med helg

Idag får jag hem min yngsta... ÅHHH va härligt jag har saknat henne så, pratade med henne i morse.. Vill bara åka dit och äta upp henne. Har faktiskt köpt en liten present till henne det ska bli kul å se vad hon säger:) Konstigt det känns igår när jag stod brevid mina stora barn så kände jag shit va de börjar bli stora, snart lika långa som mig... vart tog tiden vägen den bara försvann... tittar jag på barnen så ser jag hur åren gått... jag börjar bli gammal. Min yngsta är mitt sista barn.. lär inte skaffa fler, har förvisso hört att det krävs en karl till det och det är det brist på haha. Min son blir tonåring i december.. Ganska långt dit men med tanke på hur fort tiden går så... ja ni vet :)

Åh va jag längtar hem nu... hem å hämta min lilla, sen fixa någon mat.. till barnen inte till mig eftersom jag går på modifast *S*

Modifast!

Jag började med nutrilett, men gick och köpte modifast igår tänkte att jag måste testa det och se om det känns bättre, är riktigt jobbigt att dricka nutriletten då den inte smakar så roligt. MEN modifasten är bra mycket godare. Går att dricka 5 st utan problem :) Känner mig rätt nöjd.. Idag har jag druckigt chockladen och sen vanilj smaken och båda gick och dricka :) Måste se om jag kan få tag i jordgubbs smak eller nått hehe ..:)


Jenny!

Idag opereras min svägerska... hon ska göra en gastric bypass, längtar tills jag hör ifrån henne så jag får höra att allt gått bra:) Om två veckor ca så är det min tur. Kan inte ana hur nervös hon var. Och min bror lär ju  helt klart oxå vara nervös ... Alla mina tankar går till Jenny nu på förmiddagen... KRAM PÅ DIG TJEJEN DET HÄR KLARAR DU:)

Nytt på bloggen!

Jag försöker fixa min blogg... svårare än man tror hehe... eller kanske  inte för den som vet hur man gör ... men jag har iallafall lyckats få dit en klocka och en räknare *S*  ska se om jag lyckas få in nått mer roligt.. men en sak i taget :) 

Mm.. lyckats få i mig en till nutrilett.. blääääääääää, hur ska jag få i min 7 st under en hel dag... räcker med 5 st *S* men måste följa restriktionerna som sjukhuset gjort upp..:)

Hmm.. verkar inte som räknaren fungerar... vad har jag gjort för tokigt då.. ja ja jag får prova lite mer  hemma

Nutrilett

 Idag har jag skickat nallebud till aleris reception för att dom varit så underbara :) Vill så gärna visa uppskattning. Sånt som gör att folk fortsätter vara glada och trevliga och serviceminded.

Ringde även sös avd 56 för att se om mina papper kommit fram, och det hade dom.. så narkosläkaren ska gå igenom det idag, så jag kanske får svar i morgon.. hoppas hoppas...

usch.. kan man vänja sig vid smaken av nutrilett? två veckor med sånt här.. jag ska dock prova modifast och se om det är lättare :)

Semlor!!

Att äta eller icke äta.. det är frågan,  idag var det tydligen en viktig fråga... vi beställde och det tog slut som smör i solsken, vissa blev utan därav inte så glada.. Hur kan en semla vara så viktig? ja jag vet att det är fettisdagen men ändå? det harju gått att köpa semlor hur länge som helst nu. Och hur ska vi kunna veta exakt  hur många som äter semlor, eller hur många som ens är på plats när vi beställer en vecka innan:)  Men måste erkänna att jag tyckte det var rätt kul att se hur viktigt det var för vissa människor att få sin semla idag :) heheKärleksbomb

th="600" height="300" src="/js/tinymce/themes/advanced/images/spacer.gif" title="http://singel.spraydate.se/love_widget.swf?base=http://singel.spraydate.se&id=28697"classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="600" height="300">

1:a dagen

med nutrilett.. eller ja 1:a dagen men 2:a försöket... har jag flyt nu så blir OP den 11 mars... de tror att det ska bli så iallafall. Sov inatt på aleris, det gick bra.. har fått med mig en lånemaskin jag ska ha en vecka nu och sen tillbaka och testa och se om apnén är bättre.

Nu testade jag forest fruit nutriletten.. nja itne så god men det gick... :) 

Är så överlycklig över att personalen på Aleris är så HIMLA trevliga.. Lisa på aleris är en klippa de ska vara så glada att dom har henne där.. vilken service :)


Sömnapné!

Nu börjar jag förstå, jag känner mig konstant trött.. inte så konstigt om kroppen inte vilar när den sover. Pratade med min väninna om det att hon å jag ofta säger hur trötta vi är. Hon sover inte heller så bra på nätterna. Nu vet jag iallafall varför jag inte känner mig utvilad även om jag itne har förstått hur illa det varit. MEN det finns det bot på... Ska ju sova på aleris inatt.. de ska  övervaka min sömn, kan bli intressant hur det här slutar. Men oavsett så får jag hjälp nu och kommer bli en piggare människa, och sen när jag opererat mig kommer jag säkert oxå få tebax massa energi, förstå själva, jag kommer bli som en duracell kanin.. hahahaha energin tar aldrig slut :)

Sportlovsvecka

Kan ju säga att jag tycker tiden går grymt fort, har inte gjort nått speciell utom att åkt med Veronica till lite ställen å handlat.  Jag har tänkt mycket på allt om operationen... tänkte först att det kanske itne är meningen med att jag ska göra den, men jag VILL ju så gärna... nu har jag tid den 11 mars och har pratat med en tjej på OP och de tror att det ska kunna bli av, så det är skönt. Ikväll ska jag övernatta på Aleris pga sömnapné så de ska övervaka mig hehe.. så jenny och micke tar hand om mina stora barn inatt... mina änglar :) tur att jag har micke och jenny ..

Och att inte glömma.. sportlov,  vad ungarna har det skönt nu, gått igenom på tyresös hemsida vilka aktiviteter de kan hitta på, båda vill iallafall gå till Gladiatorerna på torsd, något som jag tror korpen anordnar:)


nu ska jag äta.. kram kram


Lätt Ångest

Ja då har jag varit hos läkaren och fått min dom.. jag har sömnapné.. shit.. ledsen jag blir.. ska få behandling direkt så jag kan göra  operationen den 11 mars... hoppas att de går med på det.

håll tummarna... känner mig låg så jag skriver mer sen

Utredning

har startat... så sjukt glad... jag fick först tid den 20:e mars för att göra en utredning av sömnapné men så ringde Lisa från Aleris och sa att jag kunde få komma idag för dom hade en avbokning. vem blev inte gladast.. J ooo JAG.. för det betydde att min OP blir snart ändå.... Ringde till sös  igen och sa att jag fick tid  idag då sa hon att jag kan få prel boka operation den 11 mars:) så har jag turen med mig nu så blir det då ....:) Coolers... och JÄTTE tack till Lisa på aleris :)

Mm.. OK nytt försök

Ringde Fysiologilab och fick en tid 20:e mars så det känns ok, så jag ringde dom som planerar gastric bypass Op och fick preliminärboka en op tid 1 april, och om narkosen vill att jag använder någon maskin innan så blir troligen op den 8/4. SÅ nu kan jag slå mig ner å ta det lugnt.. blev så himla ledsen igår. Men nu slipper jag vänta på massa datum, nu vet jag iallafall när det bär av

Tack alla ni som läser och ni som stöttar

FRAMFLYTTNING AV OPERATIONEN

SÅ trist.. japp jag får inte göra min OP den 4:e mars, var på förbesöket idag, träffade en läkaren som frågade om snarkning... Mm.. ja ibland så låte rjag oxå hatar att erkänna det nått jag skäms för som fan.... men berättade att min bror och mamma har andningsmaskin frö de har uppehåll när de sover.. då ville inte läkaren operera mig förrän jag gjort en sån utredning så jag inte har några andningsuppehåll eftersom det är ärftlgt.. JA jag vet att det är bra att dom gör det så allt går rätt till.. men har längtat till det här så mycket... så .... det känns inte kul.. ska ringa runt i morgon å kolla om jag kan få göra den utredningen pronto... återkommer igen om det här.. just nu känns det inge roligt att skriva

kram från mig


ps..

jag får göra op:n, men om det är nått konstig med min andning så kan de förbereda sig bättre

Vett & Etikett!

Min son berättade igår för mig och två av mina vänner att de hade haft en lektion i vett & etikett... det startade en liten diskution  mellan oss... att det borde finnas med i skolverksamheten .. tyckte det var himla bra att ha lektion  i det, .  Varför har inte alla det? menar det borde ingå i skolan, iallafall i högstadiet om alla papper som man bör klara av att fylla i, ifall man blir arbetslös och måste ha med försäkringskassan att göra eller om man ska ha med facket (akassan) att göra, borde det inte ingå? Eller hur man för sig bland folk! Hur man beter sig mot folk!  Hur man visar respekt! Listan kan göras lång men Helt enkelt VETT & ETIKETT borde ingå i skolverskamheten...  eller vad tycker ni?

Nästan så vi pratade om att införa aga i skolan? vart går gränsen? hur ska en lärare göra för att få den busiga att sluta störa klassen? Lärare idag vågar inte göra för mycket... svårt att veta vart gränsen går.. klart vi itne vill att en lärare ska få ge sig på ett barn, men iallafall markera att det inte är Ok att bråka, finns säkert de lärare som missbrukar det och det är inte så det är meningen att det ska bli....

Idag börjar vägen mot mitt nya liv!

Mmm nu är kl strax efter 8 och jag försöker dra i mig min chockladnutrilett...inte så god dock, men men... det är allt jag får äta i två veckor.. fy urk blä säger jag... men med tanke på varför jag gör det, så är det värt det:) 

tror jag aldrig varit så hungrig som i morse när jag var på väg till jobbet, snacka om att det sitter i huvudet, menar nu vet jag att jag inte får äta nått annat än nutrilett.. ja vad händer då.. jo jag blir hungrig haha.. men väntade till kl 8 innan jag började äta... hade en morgon catering så jag han inte tidigare...men MUMS så gott hahaha NOT!

Nu ska jag arbeta vidare

Sista dagen!

Mm.. sista dagen innan mitt nya liv startar... ska börja på nutrilett i morgon.. spännande..ska bli intressant och se hur det tar på mig psykiskt.  Men idag är det sista dagen jag får äta... ja alltså inte sista dagen så utan jag kommer få  äta.. fast om några veckor :)

Nu ska här jobbas vidare ... skriver mer snart

Livstid för schürrer!

Kändes skönt att se att hon fick livstid och utvisning, kan inte förstå hur det skulle kännas att förlora mina barn, vilken mardröm.. en mardröm som man aldrig vaknar upp från.. hur överlever man nått sånt?  hur orkar saga och max mamma? och pappa för den delen. Vad får upp dom på morgonen.. vad driver dom?  Mina barn är mitt liv, de är mitt allt.. hur kan man ta ett barns liv? ett oskyldigt liv? vad hade dom gjort christine? blir så arg bara jag tänker på det, såg att hon skrattade vid ett tillfälle... förstår hon inte vad hon gjort, vad hon förstört... än en gång... HUR kan man ta ett barns liv, hon tog två? Det här har verkligen varit jobbigt att "se" och läsa om, det är väl för att jag associerar till mina egna barn. Jag skulle gå sönder om det hände någon av mina tre kids något. Så jag har följt det här lite till och från.. just för att det är så jobbigt att läsa... men samtidigt vill jag se att hon får sitt straff. Saga & Max föräldrar fick 100 000 kr var.. . är väl bra men man kan inte sätta ett pris på ett barns huvud... pengar lindrar inte såren... pengar gör inte att barnen kommer tillbaka... usch vad hemskt.. känner mig gråtfärdig.... fått skriva av mig lite för stunden.Livstid för schürrer


Nedräkning!

Nu e det bara två dagar kvar tills jag ska gå på Nutrilett... och det betyder ännu närmare operationen:)  Känns spännande samtidigt som det är skrämmande.

Idag är jag grymt trött.. hur blir jag då med nutrilett.. halvt döende... *gäsp* Skulle inte tacka nej till en lite powernap hehe... men det är ju inte alltför lång tid nu tills det är dax att gå hem :) skönt

Fluffy!

Var en lugn och fin kanin... dessvärre dog han idag, Blev lite  över året.. han bodde ute i en utebur... ingen av oss har lagt märke till om han var sjuk känns mindre kul... så vi har varit ledsna idag:(så fin han var... så sorgligt


Melodifestivalen

Sitter nu bänkad framför tv:n och ska se melodifestivalen med min dotter.. min son är hos sina kusiner och min yngsta dotter i säng :)  

Vart är melodifestivalen på väg.. jösses .. det börjar ju  skumt... ja ja.. finns säkert dom som gillar det oxå.  Idag har vi inte gjort så mycket, min äldsta dotter drabbades av någon form av akut huvudvärk, blev jätteledsen och fint ont.. gav henne en tablett  sen fick hon lägga sig å vila, men somnade.. när hon sovit en stund mådde hon bättre så vi gick vi till min bror och hans familj:)  var där ett tag sen var det dags att gå hem å fixa lite mat :) sista helgen jag kan gotta mig så godis har vi t.o.m köpt hehe

Och att inte glömma.. tyson myser lite med oss :)
 Han satt på min arm å pickade.. hehe skulle kunnat tro att jag smörjt in armen med något gott hahaha..:)

Fredag den 13:e

Kan se ut på olika sätt, inte bara tur eller otur.. utan läskig oxå vilket passar in på dig bäst? hehe för min del tror jag läskig... eller nått, jag älskar skräckfilmer, de får inte vara för splattiga... sånt klarar jag mig utan.. utan mer spännande med scener som får en att hoppa till.. bli rädd, fast vill absolut inte se det själv utan med sällskap.  Jag börjar bli lite bio sugen.. någon som vill gå heheheheheh


Testar blogga från mobilen

Ja då ska vi se om det här fungerar;) om det går så kanske jag kan skriva nått när jag ligger inne om jag orkar:) men lovar inget kram

Tulpaner!!

Det här måste jag skriva om... vi har tulpaner i receptionen som Suzan köpte i onsdags... IDAG så säger de som jobbar här... oj har ni köpt tulpaner så fint... en utav dom som sa det stod brevid tulpanerna igår...HAHA undrar om det beror på att det är fredag i dag... folk är glada och ser saker å ting på annat sätt hahahaFredag den 13:e

Otur eller Tur... såg även att 13/3 faller oxå in på en fredag. Så antingen har man tur eller otur i två ggr i rad hehe....:) Skrockfull? jag näää:) men finns så många andra som är det, min mamma blev alltid vansinnig om jag la nycklar på bordet det betydde otur, och det roliga är att jag lägger mer eller mindre aldrig nycklar på bord pga henne

Men det är väl så det är, vissa saker sitter i ryggraden som man upplevt eller fått lära sig under uppväxten.

Mm.. nu e det nedräkning till nutrilett perioden.... 4 dagar kvar sen så smäller det hahaha... No food!

Åldern tar ut sin rätt!

Kan det vara så.. eller vad beror alla krämpor på? ont i nacken, ont i huvudet, ont i höften.. ja ont överallt..säger hela tiden att det finns hopp.. blir nog bättre efter viktnedgången hoppas jag iallafall... eller så är det så enkelt som att åldern tar ut sin rätt hahahahaha


Snart är det äntligen helg.... är barnhelg ska bli så mysigt att bara få vara me de mina :) 

hehe måste bara berätta.. jag sitter som sagt i en reception och det är låst in till oss så om de ska komma in måste jag trycka på en knapp.. idag har två st kommenterat .. att det är fantastiskt att jag ser dom och öppnar till dom trots att jag håller på med en annan kund.. en sa att jag har splitt vision hhah

huvudvärk..igen

Fick så ont direkt efter lunchen.. undrar om det kommer från nacken eller om jag börjar få bihålleinflammation, känns bakom ögonen och i pannan... suck.. har itne tid med det här, vill gömma mig.. vill inte sitta här i receptionen just nu, jobbigt å behvöa vara trevlig mot alla som kommer.. eller trevlig är inga problem men känner mig så dålig, behöver lägga mig ner... sova en skvätt... men det går inte.

Need somebody

Blodprov

Ajaj min arm... varit å tagit blodprov i morse inför förbesöket på sös den 18:e feb. Så nu e jag ytterligare ett steg närmare OP.n hehe.... Har inte kunnat skriva på någon dag då jag haft fullt upp på jobbet men nu fick jag en mindre lucka då jag kan skriva lite

Igår när jag kom hem var emma hos en kompis så jag och sebastian åt middag själva:) lite mysstund med bara sonen:)  sen så när emma kom hem borstade hon mitt hår och smörjde in min axel med lite heat lotion.. har så sjukt ont i min axel.. *snyft* kanske blir bättre sen

Ska jobba lite mer nu

Veckans/Dagens Citat:

Veckans Citat:

Kärlekens tragedi heter inte döden, den heter inte skilsmässa- den heter likgiltighet.
 
Källa: William Somerset Maugham

Dagens Citat:

"Den vackraste gåvan människan fått är att känna glädje."

källa: Luc de Clapiers Vauvenargues

Solen skiner:)

Vilket underbart men kallt väder :)  trodde jag var sen i morse då det var så ljust ute... men ack nej.. jag var i god tid. Tur det..:)

En Summering av helgen

I fredags åt jag middag hemma hos Linda & Kenneth, kenneth hade lagat färsbiffar med fetaost och bulgur, vilket var JÄTTE gott, lyckades han riktigt bra med. Vi drack lite rött vin till maten. Vid ungefär 22.00 pratade jag med Veronica så bestämde vi att vi skulle ut en sväng, ville ha med mig linda men hon kände inte riktigt för det så det får bli nästa gång vi går ut:)  Jag å veronica åkte först upp till Källan (där var det firande utav bob marleys födelsedags) men det var inte så kul så vi var där i ca 30 min sen drog vi ner till Tjili, där var det mycket roligare.. Kom hem vid 3.00.. så jag sov lagom gott

Lördag åkte jag hem till Maria K (Emmas gudmor) och åt tacopaj och kexchokladpaj som efterrätt :) (som dock var lite hård att skära MEN god) och så kikade vi på melodifestivalen.. Gick RÄTT låt vidare???? Mmm.. nja *S*

Sitter här nu på jobbet.. allt har precis lugnat ner sig nu... funderar lite på hur jag kommer se ut sen när jag är klart med min vikt :) såå spännande

Gastric Bypass

Ok.. så här har det sett ut:

25 augusti-08 gick jag till vårdcentralen och bad om en remiss för att göra en gastric bypass.
 25 november-08 fick jag en tid på SÖS för att träffa chefskirurgen så han kan besluta om min OP
10 december-08 fick vi gå på en dietistkurs, de visade bilder på OH-projektor om hur allt kommer se ut, och info vi behöver för att förstå vad man ger sig in på.
6 februari-09 Fick veta att min operation blir den 4: mars jippie
18 februari-09  Ska jag på förbesök till SÖS
4 mars-09 OP DAGENjag är så gla, jag är så gla, så jag kan inte hejda mig...

Jag har fått min OP TID SÅÅÅÅ LYCKLIG.. den 4 mars ska jag opereras  lite närmare än vad jag trodde, men känns bra.. samtidigt som JÄTTE skrämmande. Mindre än en vecka mellan mig och min svägerska.. Vi kan stötta varandra under vår resa.. fast det kan vi oavsett :) men nu får vi gå på förbesöket tillsammans, fick samma datum som henne. FAN va jag är gla :)

mohahahha... jag vill hoppa jag vill skrika  jag vill ...... ja göra allt som visar att jag är GLAD


Mina inlägg

Jag upptäckte att det inte gick att se alla mina inlägg i januari, så nu har jag fixat så att  det går att göra det... Kika under kategori om ni vill se alla inlägg.. ska lägga in alla mina inlägg per månad :)

Idag är de fredag.. behöver jag säga mer hehe... så himla underbart.. Ska till Linda och Kenneth (cornelias gudfar) ikväll. Mysigt:) skönt att slippa åka hem direkt.

Nä måste jobba vidare vi har massor idag.. men då går dagen fortare och det är ju bra hehe

kramar

Romme Alpin!

Dit åkte min son i morse med sin skola:) Han såg fram emot det jättemycket, gick upp redan kl 4.00  och bussen skulle gå från skolan 5.45 så det var ingen risk att han skulle sova bort den tiden :) Lik mor sin, hellre för tidig än för sen :) bra där! Var iväg till centrum med tjejerna igår så att vi kunde hitta varma vantar till Sebastian, hittade efter mycket sökande på kappahl. SÅ nu e han bra påpälsad. Vill INTe att han ska frysa på nått sätt.  Tror inte att alla i klassen följer med på det här, det är en friluftsdag så det fanns fler alternativ att välja på men tror det här blir en rolig resa att komma ihåg för honom:) Han kommer vara hemma kl 19.30 vid skolan. Så jag lär få hem en trött prins ikväll :)  Och jag är så sjukt glad för att han hade förlagt sin mobil så jag trodde att jag inte skulle kunna nå  honom eller han skulle inte kunna nå mig om det var något, men tio min innan han skulle gå så hittade vi luren.. ÅHHH SÅ SKÖNT hehe.... kände nästan paniken av att inte kunna nå min pojke och höra att allt är bra:) men har pratat med hans Mentor som sagt att han ska hålla ett öga på min son.. dock av andra orsaker (han är ny iklassen och det är svårt att komma in i gruppen)www.rommealpin.se


Måndag

Sitter nu å asgarvar.. tittar på RAW, shit riktigt roligt :) rätt mycket sex skämt dock men det är väl sånt som går hem..en tjej som heter Laurie Elliot, kul tjej :)  Hållt på med stand up comedy i 8 år.  Bra att se nått som är roligt innan jag lägger mig, blir lixom med ett leende på läpparna :)

Ska ta tvättstugan i morgon bitti kl 6.00 mindre roligt men ett ont måste.. lill tjejen är sjuk så jag har vabbat i dag och det blir så i morgon oxå. Mindre roligt nu när chefen är bortrest hade varit bra att vara på plats då men vad ska jag göra. Har inget att välja på..:(  Lill tjejen har varit dålig hela helgen så vi har inte gjort så mycket annat än å vara hemma. SÅ jag passade på att möblera om i min stora dotters rum :) och fixade lite runtomkring

Idag har jag dessutom hunnit med att baka vaniljbullar och Neg... nä jag menar chockladbollar.. jag råkade säga N-bollar när jag skulle baka dom.. det gick av gammal vana.. menar självklart INGET illa med det, men så sa man när jag var liten:)  Då sa Emma.. mamma jag läser religon nu i skolan och man får INTE kalla chockladbollar för det. Mm.. oj oj tillsagd nu utav mitt barn haha.. ja hon har ju rätt :)

Nu ska jag lägga mig och tänka glada tankar ;)

KRAM


RSS 2.0