Besökare idag!

Funderar!

Hmm.. ja ni läser rätt jag funderar :) Jag funderar på vad kan man skriva, vad får man skriva? här eller på facebook. Hur mycket kan man lämna ut av sig själv eller andra?  Vad är ok?  Om jag vill skriva att jag mår SKIT just nu, är det ok att göra det? Skriva att jag har ont i vänster sida av bröstkorgen. Att jag själv tror det är en stressgrej, eller ryckningar jag haft i armen... mmm.. tycker själv det är helskumt men det har kommit och gått, ni vet när det rycker i ögat eller känns som det pulserar kraftigt i ögat. Så har det känts i armen. Tror även det är en stress grej, ja då säger ni ja men stressa ner.. VILKET jag inte kan, just nu iallafall.  Finns så mycket jag skulle vilja vräka ur mig här men som jag inte kan göra. Just för att det känns som om man inte kan få skriva VAD man vill NÄR man vill.

Jag har känt mig så himla negativ hela förra veckan. Och så tänkte jag i dag att nä nu jävlar ska jag inte bli negativ jag ska vara positiv och sprida den glada energin... lyckades jag???? Halva dan gick och jag kände mig UR less... varför då? DET vet jag varför men vill inte skriva ner det.. jag är INGEN negativ människa... vet inte varför det blir så här, kanske behöver ändra på nått..  får fundera mer :) Är iallafall glad över att jag har goa arbetskamrater ... tänk att de står ut med mig hehehe

16 september!

Ett friskt Gossebarn är fött. Jag har blivit faster igen åt en otroligt fin liten kille. Han föddes kl 23.12 16 september.

Jätte stort grattis till Jenny & Micke. Är så glad för eran skull. Ja och inte glömma. Grattis Saga som blivit storasyster. Hon kommer bli jordens bästa storasyster hon kommer klå alla som försöker göra illa lilla lillebror.

   
Han är så himla fin ♥ Fasters sötisar.

Vad mer kan man säga än att dom är jätte fina

Tonåringar!

Oki, ska jag skriva det som så många andra inte pratar om.. skolk, problem, slita av sig håret huvudbry? Min son är troligen som de allra flesta pojkar i tonårsålder. Eller jag vill tro det iallafall. Han tycker det är jobbigt och trist att gå i skolan. Han har tyckt det ett tag nu. Jag började tro att lösningen var att byta skola men de två skolor som vi kunde tänka oss var fulla så han fick acceptera läget och finna sig tillrätta i den skola han går i.  Förra vecka sa min väninnas dotter att min son går mycket själv på rasterna och hon tyckte inte alls det var konstigt att han skolkar. Hon föreslog att vi borde byta till hennes klass istället... sagt och gjort jag sa till Mentorn att nu vill vi byta.  SÅ i tisdags fick han börja i nya klassen och han verkade väldigt nöjd med det. Kändes himla bra tyckte jag. I torsdags fick jag veta från fröken att han inte varit i skola varken på onsdagen eller torsdagen. Vilket resulterade i att när jag kom hem igår så blev det TOTALT dator förbud för min har fastnat i WOW träsket.  Men visade sig att han inte gick idag heller. Vad gör man? hur får jag honom till skolan??? Känner mig så sjukt misslyckad som förälder tänker hela tiden på vad gör jag för fel hur ska jag göra, När blev det fel? Har jag inte lyssnat tillräckligt? Gör jag mitt bästa? eller kan jag göra mer?? Vad mer ska jag göra???  RÅD tack:)

Det härliga här är att jag har en SÅ otroligt mysig, kärleksfull, lugn son.... men han mår inte bra på nått sätt.

Nu ska jag stänga ner här på mitt jobb och strax gå hem för dagen. Ska bli skönt att få helg är ju även barnledig så jag och min kärlek ska bara ta det lugnt och vila upp oss. (några löparrundor lär det bli)

Trevlig helg

Lillebror 30 år

7 september blev min lillebror Rikard 30 år. Men han hade sin fest igår 11 sep. Jag tycker det blev en väldigt bra fest. De flesta verkade ha roligt och det var himla trevliga människor på den här festen :)

Och så fick jag lite boost för mitt självförtroende ;) många snälla komplimanger vilket jag tackar för...  tillslut så tror man på dom:)

Hoppas min bror och hans sambo känner sig nöjda efter igår.  Men de lär ha en del att städa idag stackarna.

//U

Sällskap vid löpningen!

I går lyckades jag få med mig min 12 åriga dotter på en löpar runda. Hon klarade av att springa ca 1,5 km sen behövde hon gå lite i omgångar men blev ca 4 km och styrketräning efteråt. Hon var grymt duktig tycker jag. Frågan är ju nu om hon kommer följa med fler ggr :)

Förbereder oss för att dra ut, klicka på bilden så blir den större

Dags att dra ut♥

//U


Tillbaka till verkligheten

Då har jag avverkat en arbetsdag utav 5 denna vecka. Tyckte det kändes himla skönt att komma tillbaka till jobbet idag, tillbaka till rutinerna.  Och har hunnit tvättat och fixat hemma idag så jag känner mig riktigt duktig :)

Men längtar lite till sängen nu faktiskt men ville kika igenom lite bloggar först innan jag lägger mig.

Nu ska jag ta och natta kudde och försöka släppa alla jobbiga tankar och tänka på allt annat som är roligt :) t.ex som mina barn och min otroligt fina kärlek :)

Sweet dreams alla glada :)

KRAM

GODKÄND!!!

Shit va kul, nu har jag gått VU1= väktarutbildning 1 i 9 dagar. Det har varit väldigt lärorikt och roligt. Träffat spännande människor dock var alla yngre än mig vilket gjorde att jag inte kände mig så himla ung direkt haha :)

I går fick vi göra praktiska provet vilket innebar att vi fick gå ut från gympa lokalen fyra i taget men bara två i taget skulle gå in i lokalen och så hade läraren satt ihop ett problem som vi skulle lösa och när båda grupperna gjort det så skulle vi disskutera vad som var rätt och vad som var fel och vad man kunde ha gjort. Jag var jättenervös innan för man måste bli godkänd på det praktiska provet för att få göra skriftliga provet som var idag. Lägligt nog så fyllde jag år i går så hela "klassen" som består av 16 personer ställde sig upp och sjöng för mig... väldigt pinsamt tyckte jag. Men vilket som så blev ingen underkänd.

I går kväll efter fikat så satte jag mig och läste ännu mer i hopp om att jag skulle klara provet idag. I morse när jag kom till lokalen så var jag  JÄTTE nervös, illamåendes nervös... inte kul. Och det var ju självklart många andra med. NÄr man väl gjort provet så fick vi vänta medans läraren rättade  och den väntan var VÄRST...när alla pratade om vad de svarat på provet så tänkte jag att jag måste ha grymt många fel och kan inte vara möjligt att jag blir godkänd, jag var såååå nervös. Men så när alla var klara och när han rättat alla prov ropade han in oss. Mellan här så skrev jag ett sms till min kärlek att jag inte tror jag klarade det då skrev han. DU kommer bli godkänd (han tror på mig)

Innan han meddelade hur det gått så gick han igenom vad det skulle vara för svar på varje fråga. Kände väl att det var ganska många fel. När han var klar så började han ropa upp de som blev godkända och vilka poäng de fick. Man kunde få 50 poäng och måste ha 35 poäng för att bli godkänd. Han ropade upp ganska många innan han kom till mig... Ulrika Jansson 40 poäng. JIPPIE vilken härlig känsla jag blev GODKÄND han ropade upp de med lägst poäng först. Den som hade bäst fick 45 poäng så jag är riktigt nöjd. Tyvärr så var det 3 personer som inte blev godkända men de får göra Omprov om en månad.

Känns så himla bra just nu, jag har pluggat så mycket jag kunnat. Lärt mig mycket under dom här 9 dagarna. Juridik, Etik, Moral, Handfängsel, Batong, Grepp, Brott, Bränder, LABC, HLR .. m.m. Varit intensivt men lärorikt.

P.s Skickade ett sms till min kärlek efter och skrev att jag blev godkänd, han svarade: Jag var aldrig nervös :)
//Ulrika

RSS 2.0