Besökare idag!

Står still:)

Nu har jag stått still i vikt i två dagar, men det är ju bara bra kroppen behöver tid att vänja sig tog en ansiktsbild idag. Träffade en utav mina barndomskamrater, hon har inte sett mig sen jag började gå ner i vikt. Hon tyckte mina ögon syns mera nu:) Så kul å höra vad folk tycker.



Innan jag träffade min väninna så gick jag upp tidigt i morse, städade och bakade blåbärspaj. För min låtsasbror skulle komma med sin sambo och deras tredje nyföding som blev en dotter:) Hon var helt bedårande. Det är så svårt att INTE bli sugen när man håller i en sån otroligt fin bebis. Sen efter det följde jag med min svägerska och hämtade hennes dotter (min brorsdotter) sen gick jag ner till centrum medans hon gick till bvc.

Ett nystädat barnrum kan se ut så här, tills min yngsta kommer hem och stökar till hahaha



OCh pajen måste ni få se, synd att jag inte får äta det hahaha .. såg så himla god ut.. och som den doftade.. oj oj oj





Nu ska jag se lite på Criminal Minds..spännande serie

Kram

Hur är jag som mamma:)

Hittade ytterligare ett test på nätet:) man kan tro att jag inte har något att göra men det har jag kan jag lova haha. Men det här var ganska kul. Resultatet blev: Avslappnade harmoniska mamman



Läs mer om de olika mammatyperna här:

Känsliga och sårbara mamman
Du är otroligt omsorgsfull och har en mycket bra känsla för vem ditt barn är.
Du påverkas starkt av ditt barns gråt, som skär i ditt hjärta. Om andra kommenterar din mammaroll tar du det verkligen på allvar och funderar mycket på vad de har sagt.
Goda råd: Ta det lugnt. Barn är starka. Tro på dig själv - din intuition är det viktigaste redskapet i uppfostran!


Mycket bekymrade hönsmamman
Ibland känns det som om mammarollen bara är en massa bekymmer. Precis när du har slutat oroa dig för en sak, dyker det upp en annan. Även under graviditeten tänkte du mycket på allt som kunde gå på tok.
Ibland undrar du hur det kan vara att allt faktiskt går bra.
Goda råd: Försök låta bli att konstant oroa dig. Du måste försöka släppa efter lite och inte vara så överbeskyddande. Barnen måste få komma ut och utforska världen och det får du inte förhindra dem från att göra.


Ambitiösa, mycket medvetna mamman
Du tar din mammaroll mycket seriöst. Du är enormt ansvarsfull och när ditt barn ska passas av andra har du helt koll på läget. Du håller dig uppdaterad om vad som är bra för barn.
Du gillar också att andra betraktar dig med respekt och hur du är som mamma. Du signalerar omedvetet att du helt har koll på det där med att vara mamma
Goda råd: Glöm inte mitt i allt ditt sökande efter information att se ditt barn. Kanske är han/hon helt annan än den du vill att han/hon ska vara. Tänk mer på att lära känna ditt barn än att stimulera honom .


Avslappnade harmoniska mamman
Det är helt naturligt för dig att vara mamma. Du mår bra i din mammaroll och litar mer på din egen intuition istället för alla andras goda råd.
Goda råd: Keep up the good work ...


"Det går nog"-mamman
Du är mamma och gör så gott du kan. Men det där med att läsa tjocka böcker eller gå på babyrytmik en gång i veckan är inte helt din grej.
Du tycker antagligen att många andra mammor går lite väl mycket upp i sin mammaroll.
Goda råd: Kom ihåg att ägna tid åt ditt barn, så att du alltid har en känsla för vem han/hon är och hur han/hon mår. Kanske behöver ditt barn dig mer än du tror.


Inte deltagande mamman
Det är ditt liv och det är inte alltid bebisen passar in - Bebisen rättar sig efter mamma.
Du är inte rädd för att ta med dig bebisen eller ditt lilla barn till olika ställen. Du tycker att ditt barn lika gärna kan lära sig det från början.
Goda råd: Kom ihåg att du är ditt barns läromästare. Ditt barn lär sig av ditt beteende, såsom du är tillsammans med ditt barn så kommer han/hon att bete sig tillsammans med andra människor. Din roll är viktigare än du tror.


@ work

Var på mitt jobb idag, åhhhh vad jag saknar alla. Känns så skönt att höra att  folk bryr sig så mycket:) Det är absolut det bästa stället jag varit på.

Var på stan idag med min svägerska och tittade lite på kläder, sen åkte jag till jobbet för att lämna mitt sjukintyg. Jag och Jenny köpte först en smoothie, som jag drack på tills jag kom hem... hehe.. kan säga att från jobbet åkte jag till dagis för att ha ett utvecklingsamtal  och sen handlade jag lite på ica och följde sen med micke och jenny hem. Där gjorde jag mig av med smoothin.. hade den i 4:a timmar

Måste ju oxå säga att jag pratade med min chef laila om en sak ( laila jag gjorde det) hehe.. ja jag vet en intern grej men huvudsaken är att laila förstår vad jag menar hehe, spännande fortsättning på den biten. Har säkert gjort bort mig totalt men men måste ju leva oxå.

Nu ska jag ta lite vatten och sätta mig å glo på dumburken en stund

Kramar  till alla.. speciellt till alla goa människor i huset (Jobbet)

Chinese crested dog/powder puff

Gjorde precis ett test om vilken hundras jag skulle kunna behöva resultatet blev:

Du är en grupp 9 som helst inte vill vara ensam och söker närhet och sällskap, då kanske en Chinese crested dog/powder Puff passar dig? Kinesen är som en clown och älskar värme och närhet. De är alltid glada och positiva och hittar alltid på roliga saker. De är pigga utomhus och lugna inomhus. De är väldigt envisa och bör därför tränas i tidig ålder, men mycket godis och beröm ger oftast goda resultat.



Stämmer ganska bra att jagär en person som inte gillar att vara ensam och har behov utav närhet:) Men har så klart inga problem med att vara ensam, finns väl inget mysigare å få ligga i någons famn


Nu ska jag ta mig ut till tyresö och gå på ett utvecklingssamtal för min son


Det här är den närhet jag får just nu :) Barnen.. dom är så goa, de har varit så underbara under den här tiden efter operationen, hjälpt mig så himla mycket. Jag är så lyckligt lottad som har dom.



Älskar er :)


Are You Interested!

Satt på facebook och kikade på Are You Interested, har en väninna som t yckte jag skulle kika på det, sagt och gjort:) Mmm... ja va ska jag säga brist på nått att göra, ja då är det kanske lite kul.... Men om man råkar stöta på någon man känner.. vad ska man klicka då? hehe... och då kommer jag in på hur ska jag visa någon att jag är intresserad utan att göra bort mig? Ja jag är lite blyg, inte många som tror  det men jag är blyg, och speciellt om det är någon som jag tycker verkar intressant, då säger jag HELT fel saker, fumlar och ja ni vet hur man kan bli haha:) SÅ den som man försöker visa intresse för måste ju undra vad det är för fel haha. 

Idag såg jag att jag gått ner totalt 10,7 kg, Mm... himla bra :) Om jag får säga det själv :) ng


Nu ska jag ta en dusch, sen vänta in min stora dotter sen ska vi ut å gå en promenix

Kram på er


Nirvana!

Tittade på singing bee med mina stora barn :) då skulle tjejen sjunga en låt som nirvana sjöng:) Då undrar min stora dotter om jag vet vad nirvana är, ja självklart tyckte jag. och förklarade om Kurt Cobain hehe.. men det var INTE vad hon menade utan hon menade att:

Nirvana betyder att man slipper återfödas om man gjort det tillräckligt många ggr  och haft en bra liv varenda gång, det är hinduisms mål att slippa återfödas

Så nu har även mamma lärt sig nått nytt :) Så blir det när man har ett barn som suger åt sig allt hon kan lära sig:)

Mysig helg :)

Hade mitt yngsta barn extra den här helgen, mycket berodde på att jag fick hem henne senare pga operationen och sen så behövde hennes pappa lite tid att ta igen sig, han har haft så mycket på jobbet :)

Vi gick ut och lekte en sväng på gården igår, kände att hon inte kunde vara inne hela tiden bara för att jag inte känner mig helt ok:) sen så gick vi till affären en sväng och köpte frukt:)

SÅ jag gjorde en fruktsallad till henne ( äpple, päron,banan,vindruvor) det var uppskattat :)



Själv gjorde jag en smoothie till mig själv, (banan,jordgubbar och lättmjölk) Smaskens



Smaskens :)

Idag mötte jag hennes pappa så hon fick gå hem dig, hon kommer tillbaka till mig på fredag :) Men då har jag alla kidsen, de kommer för den delen hem ikväll (17.00)  så jag ska leta fram en god film som vi kan se ikväll och bara mysa :) tända massa ljus då så klart

Nu ska jag se vad jag ska äta för middag, eller borde jag säga dricka för middag

psst... fram till idag har jag gått ner 9.9 kg.. tjohooooo så nice .. t.o.m exet såg det

bye for now:)

Uppdatering

De som vill kan läsa operationsberättelsen igen har lagt in några nya bilder och ändrat texten lite. :)

Over and out

Tjohoooo

Vad gör man när man "bara" går hemma :) Hehe.. jag har dekorerat lite i mitt yngsta barns rum, hon är väldigt prinsessig av sig :) allt som handlar om prinsessor älskar hon :) Jag köpte tre st tavlor tidigare som jag satte upp ovanför hennes säng. Nu har jag satt dit dekorationer som jag köpt åt henne. Resultatet blev:



Vad tycker ni, rätt sött va :) Så det blir lite pyssel hemma nu eftersom jag fortfarande har ont ...men det är MYCKET bättre i  magen nu.

När jag hämtat lillan idag så ska jag ta med henne och min äldsta så ska de bli klippta :) ska bli riktigt kul och se resultatet av det.

Nu ska jag pyssla lite till :)

KRAM

Från toppvikt -9,2 kg

Sen jag började mitt nya liv så har jag gått ner 9,2 kg till idag. Känns kanon... men jag ser så klart själv ingen skillnad. Men har letat fram en förebild på ansiktet och så tog jag en bild idag.

FÖRE



OCh här e efter bilden. Det är alltså 9,2 kgs skillnad på bilderna. Vet inte om jag tycker det är så stor skillnad






I morse lämnade jag och sebastian cornelia på dagis, idag var det inte lika jobbigt som igår, så det blir bara bättre och bättre.. nästa vecka när jenny kommer hem då ska vi gå stavgång :) någon som sa att det är en medelålders grej hehe.. ja ja jag börjar väl bli gammal då :) men det är om inte annat billig motion eller hur :)

Nu ska jag se vad jag har hemma så jag kan göra en god soppa till lunch

Kram

Liten spelkväll!

Igår hade vi en mindre spelkväll, barnens mormor kom hit och skulle hjälpa mig hemma lite. Efter det så ville hon och barnen sjunga karaoke, någon ylade något fruktansvärt haha kanske var när min son sjöng.. han tyckte inte det var lika roligt hehe



Den här låten sjöng dom bland annat, bra att ha någon låt som mormor känner igen hehe




Efter lite sjungande så ville kidsen spela guitarr hero så det fick de göra en stund



De ser tok koncentrerade ut, märker inte ens att jag tar kort :) och fruktstund syns ju att vi haft  hehe



Efter en stunds spelade utav  guitarr hero gick mormor hem och jag tyckte jag och barnen kunde köra ett sällskapsspel så det blev rappakalja, riktigt roligt fast man skulle behöva vara fler än tre kände vi... Vill du vara med? 



Barnen gick och la sig kl 21.00, då satte jag mig och kikade på cityakuten ville vara uppe ett tag så jag kunde ta smärtstillande innan jag la mig, tyckte jag sov riktigt bra inatt. Ska hämta min yngsta idag, jippe känns så himla bra... saknat henne såååå mycket. får dessvärre inte ha henne så många dagar då det är hennes pappas helg  som kommer, jag kanske kommer ha henne fram till lördag eftersom han ställt upp och haft henne extra nu när jag varit dålig.

Börjar bli lite nyfiken på vilka som följer min blogg :) Kanske e lite så att jag är nyfiken på någon specifik.. men ja ja  jätte roligt att ni följer min blogg... kanske sätter in lite före efter bilder snart tänkte vänta lite till



Nu ska jag ta en dusch

Hej så länge

Operationsberättelse! + min tid på SÖS

10 mars

Kvällen innan operation skulle jag ringa avd 56 och höra vilken tid som gällde för opdagen, de sa att jag skulle komma in kl 7.15. Då skulle jag vara nyduschad, osminkad och ingen parfym :)

11 mars

Vaknade kl 4.00 -- gick upp och tog en dusch, packade det sista jag behövde, de sa att jag skulle ta med tidningar så jag tog med mig någon tidning och en bok.  Tog bussen vid 5.45 så jag var framme vid sös ca 6.45. Letade upp en sköterska som sa att jag skulle sätta mig och vänta i tv rummet. SÅ det gjorde jag,  jobbig väntan, satt och tänkte på barnen och hoppades att allt skulle bli bra. Vid ca 7.15 kom det en sköterska som visade in mig i det rum jag skulle sova i,rum nr 6 det var en tvåsal och jag fick fönsterplatsen. Hon la fram kläder jag skulle ha på mig. Jag fick byta om medans hon gick och förberedde lite annat. Fick ta på mig stödstrumpor, en skjorta som man knyter i nacken och en skjorta som man knäpper fram och deras ursnygga unisex trosor hehe. Sen kom hon tillbaka gav mig två alvedon jag skulle ta och sa att jag skulle lägga mig  i sängen och ta av mig ena skjortan.

Min utsikt från fönstret:)



Vid ca 8.00 körde de ner mig till operationen, sköterskan pratade om annat så jag inte skulle tänka eller känna så mycket. När vi var nere parkerade vi sängen och så satte de på mig en blå mössa och blåa tossor på fötterna, så kom operationssköterskan och tog mig i armen så gick vi till operationssal nr 7. Där inne fick jag sätta mig på britsen ta av mg trosorna (de skulle sätta katetern när jag sover). och så fick jag lägga mig ner. Fick ett varm täcke över mig. De satte kanyl i båda armarna, i höger arm satte dom en i ett kärl som ligger längre in, den gjorde grymt ont trots att hon gav mig bedövning först. Sen satte dom en mask mot munnen, kändes som om jag inte kunde andas varken ut eller in, sen sa hon godnatt ulrika............:)

Ca kl 13.00 vaknade jag på uppvaket, kände mig rätt snurrig. En sköterska kollade hur jag mådde, kikade på mina värden. När jag piggnade på mig bad jag om en telefon för jag hade lovat ringa min dotter så fort jag kunde så hon fick höra att jag var ok, min son hade ingen mobil så han kunde jag inte få tag i, så sköterskan kom å la en telefon på min mage men jag mindes inte emmas nr i huvudet så jag ringde jenny men där blev det inget svar, ringde hennes pappa så han fick ringa emma och tala om att jag var ok :) ca 16.00 fick jag åka upp till mitt rum, då hade jag piggnat på mig ganska ordentligt. När jag kom upp på rummet så stod det en blommbukett med en nallebjörn i :) Det var från min bästa väninna veronica så söt..



Vid ca 17.00 pratade jag med min svägerska jenny  och hon var redan inne i stan så hon kom å hälsade på mig, fick även fina blommor och gulligt kort av henne oxå. KÄnns så himla skönt att veta att folk tänker på mig och finns där för mig, det som är så skönt med jenny är att hon vet precis hur jag har det och hur det känns eftersom hon också gått igenom det här,






12 mars

Vaknade kl 6.00 sköterskan fick komma och ge mig lite smärtstillande, hade väldigt ont. vid ca 8.00 skulle jag få ställa mig upp från sängen, de ville att jag skulle gå lite så att jag inite får blodproppar. Så två sköterskor skulle hjälpa mig. Den ena sa att dom inte ger mig någon gåvagn för att hon tyckte jag inte var så stor och borde kunna bära min vikt själv:) det kunde jag  iförsig, kändes väldigt snurrigt att gå men det gick bra:)   Sen var det dags för frukost som såg ut så här:



Fick en lapp där jag skulle skriva i allt jag äter så de ser att jag klarade att få i mig tillräckligt

Den här dagen kom Veronica, Madde och mina två stora barn på besök. Det kändes kanon, fick mera blommor och barnen hade gjort eget kort och tog med sig nallebjörn så jag inte skulle känna mig ensam, men umgicks mycket med en tjej som heter Jennie på sös hon opererade sig samma dag som mig men efter. Jätte trevlig tjej och det gick bra för henne oxå, skönt det.



Det nedre kortet var från Madde och Kenny :) så goa :)



13 mars

Fick jag åka hem :)

090315

Idag fyllde två personer som betyder massor för mig min bästa vän Veronica och min brorsdotter saga :)  så det är en speciell dag. Veronica firade sin dag i går... jag tog mig dit med hjälp utav  Malin och sen hem utav kenny (maddes sambo) annars hade jag aldrig klarat det. Men kan säga att åka bil var sjukt jobbigt, alla svängar och gropar gjore att det gjorde ont i min mage. så jag var där igår och kikade på melodifestivalen... vann rätt låt??? vad tycker du?

Idag var jag med hjälp av lillebror Rikard hemma hos storebror och jenny, firade sagas 2 årsdag.. jösses vad tiden går fort, börjar bli så stor nu:) De åt tårta och kakor ... kände mig inte ens sugen, har ingen hungerkänsla eller mättnadskänsla just nu... det kommer väl sen när svullnaden lagt sig tror jag.

Nu ska jag lägga mig i soffan å kika klart på wipe out

KRAM så länge

Borta bra men hemma bäst!

Äntligen hemma, skriver inte så långt den här gången heller.. känner mig rätt öm i magtrakten ;)  kommer skriva en operationsberättelse senare  när jag orkar:) Vill tacka alla som varit så snälla och visat att de bryr sig:)  SÅnt som gör mig glad... Blev hämtad från sös idag utav min närmsta väninna.. tyckte jag kände mig jättepigg innan jag åkte från sös men ack så jag bedrog mig, när jag väl kom hem var jag HUR SLUT som helst.... men det hör till.. nu har jag iallafall fått i mig lite soppa och massor med vatten...:)

Ska vila lite igen här... men återigen TACK:)

Många kramar

Dagen efter op

Då är min operation klar, allt gick bra:) jag är ganska pigg.. Sitter upp nu och dricker nyponsoppa och vatten med tesked. Skriver ner när jag orkar:) tack alla som läser här kram

11 mars-Operationsdagen

Har ringt sjukhuset nu, jag ska vara inne kl 7.15. Känns hemskt just nu men vet att det är vägen till mitt nya liv, men önskar så att det fanns någon HÄR hos mig NU som jag kunde luta mig mot någon som bara höll om mig och sa att allt blir bra.. ja jag vet jag har vänner och familj som bryr sig jätte mycket.. men ja ni förstår vad jag menar (hoppas jag).

Längtar tills i morgon samma tid.... då börjar jag förhoppningsvis må lite bättre eller så är det bara en önskedröm... vad vet jag :) Är så rädd... men det är säkert helt normalt att känna så inför en op... :) Försöker visa så lite som möjligt för barnen.. vill inte oroa dom i onödan.

Nu ska jag gå igenom lite saker här som ska med, har köpt in lite nya hygienartiklar:)

Skriver här igen så fort jag orkar... troligen kanske inte i morgon, det får ta den tid det tar:)

Tack alla som läser min blogg:)

Puss å Kram

I morgon gäller det:)

Är så himla nervös, det måste gå bra i morgon... gäller att vara positiv:) ikväll ska jag ringa sös och höra vilken tid som gäller i morgon, vet att det är på morgonen men vet inte när de vill att jag ska vara inne.  har skrivit en lista nu på vad jag ska ha med mig

Glasögon
Bok
tofflor
kläder
mobilen
kanske en kudde
Toalett artiklar
M.m

Finns säkert mer saker jag behöver ha med mig men det lär jag nog komma på när jag packar. Får hoppas jag bara behöver vara där i någon dag:) Vill ju hem sen till kidsen så fort som möjligt.  Märkte på Emma igår att hon var lite orolig

Närmar sig med stormsteg

Om en kort stund är dagen slut, sen hem städa lite, tvätta lite.. förbereda inför sjukhusvistelsen.. bara jobba en dag till. Sen är det mitt nya liv som startar .. eller den har ju på sätt å vis redan startat... men på onsdag är det något helt nytt som händer.. jag är skiträdd rent ut sagt men samtidigt förväntansfull.. vet att det är en stor operation och att jag säkerligen kommer må jättedåligt. MEN för mina barn är det värt det.. jag kommer bli en gladare piggare roligare mamma:)     DET ÄR JAG & BARNEN MOT VÄRLDEN :)

Oj oj oj

nu e det inte långt kvar tills operationen.. nu e jag bra nervös...brrrr.... :)

En summering av helgen:

Fredag:

Då gick jag över till big brother och min svägerska och saga sessan så klart :) vi kikade på filmer , fritt vilt 1+2  de var helt ok. var där ganska länge. Kom hem ca 1.00.. upptäckte att dörren var olåst, blev livrädd tänk om någon varit  inne där... allt var tänt och tv:n var på. Visade sig att det var min son som slarvat och glömt låsa .... fick han höra sen.. han bad så klart om ursäkt

Lördag:

Då städade jag hela förmiddagen och sen ringde veronica så jag åkte hem till dom och umgicks med dom. åt min modifast medans de åt middag ...:) Myste lite med mitt gudbarn Isabelle hon är så fin.  Vi pratade rätt mycket och jag kikade en del på deras hemsida som var grymt fin.. kolla in CLAVER. Sen så blev jag och veronica väldigt sugna på att gå ut.. vilket var helt ok för V:s sambo :) och för att han inte ska vara orolig när hon går ut  så hon såg ut så här:



Bra med skydd från munnen  när man går ut hahhahah

SÅ jag och V gick till Tjili  i tyresö var faktiskt riktigt roligt trots att jag var TOTALT nykter

Nä nu har jag summerat helgen ska försöka sova nu:)

Over and out

Barnledig helg

Tur det så jag slipper se mat... ser mat överallt, folk pratar mat, de äter hela tiden hahaha.. jag vill oxå ha mat. MEN jag är en ruggigt duktig flicka jag ska INTE Äta något annat en MODIFAST. Har från 24 feb-5 mars gått ner 4.9 kg alltså 9 dgr  ganska bra...:)

Hoppas på  mer så klart:)

5 dagar kvar till OP

6 dgr.... oj oj det närmar sig

e så nervös... blev ännu värre efter att jag träffade narkos läkaren igår. Känns så mycket mer verkligt... får se sen hur jag kommer må. Klart man alltid hoppas på att man mår kanon bra :)  Men det är bara en dröm

Sitter på jobbet var ute förut på fältöversten och kikade i affären handlade lite kläder till tjejerna ... basse fick nya fillingar det är vad han behövde mest:)   ÄLSKAR att handla till mina barn... så kul

KRAM

7 dgr kvar = 1 Vecka

Sjukt vad tiden går fort.. .. bara en vecka kvar.. jag är tok nervös hehe, ska till aleris idag och lämna in mätutrustningen och sen direkt efter det ska jag till sös och prata med narkosen då vet jag till 100% hur det blir med OP den 11 mars  :)

ahhhh spännande.. återkommer med mer

kram

En vikarie

Idag var det en ny tjej ´på jobbet som ska jobba istället för mig när jag 0pererats:) hon verkar jättetrevlig... nästan så jag vill vara kvar å jobba med henne.. hehe...:) MEn det ska jag inte, jag ska vara hemma och kurera mig själv. Shit vad jag är nervös.. nä underdrift jag är skit rädd... men det blir bra, eller hur... visst blir det bra???? Vill ha en varm famn och krypa upp i och höra att allt ordnar sig.. hehe..men har ju så underbara människor omkring mig så det blir bra, ska försöka och inte tänka så mycket på hur det kan kännas på Op dagen... men har stött på ett problem.. mitt leg har försvunnit... måste ju ha det med mig på operationen.. ahhh shit.. men ska göra ett nytt så jag får papper på att jag har ett på G ....:)

Ska jobba vidare nu. Kram så länge


9 dgr kvar av modifast

Bara kämpa vidare.. hehe, nu har jag även provat modifast soppa i hop om att den skulle vara god så jag får nått varmt i mig, men NÄ den var mindre god (äcklig). Och Hallon har jag ju provat. Chockladen vinner smakkampen hahaha:)


Usch jag har världens frossa idag.. brrrrrr kom å värm mig hehehe '


ska springa lite i huset strax :)


Söndag

Idag tog vi det lite lugnt på morgonen :)  tänkte vi skulle till simhallen, skulle gått igår men min svägerska fick åka hem från sjukan då så jag passade deras lilla sessa :) så vi tog badet i dag istället, åsa och hennes barn skulle oxå ner så vi slog följe.  Himla trevligt måste jag säga... Min son ville dock inte följa med så han satt hemma. Men tjejerna hade super kul i badet, tog några bilder men med mobilen så de kan jag lägga upp senare så fort jag fått fart på mobilen :)

Idag blev middagen uppskattad, lite lustigt att jag kommer på vad vi ska äta för middag lättare nu när jag inte får äta hehe...:)  Det blev Fullkornsris med stekt fiskfilé och dillsås, och lite kokta morötter





Min middag såg inte ut som barnens kan man säga... eftersom jag äter modifast så såg min middag ut så här



Såg inte så spännande ut, därför så hällde jag upp i ett vinglas haha...:) ser ju faktiskt lite godare ut då :)
Provade en ny smak, hallon.. men den var inte så jättegod men har 7 st påsar kvar av den så det är bara att äta å njuta haha


Kanske borde sumera helgen lite, i fredags tog vi det lugnt och myste, vi kikade på let´s dance:) Lördag kom Malin över med sina två kids vi kikade på melodifestivalen tillsammans, väldigt trevligt måste jag säga.. saknade dock att ha lite mysigt snacks till tv:n men det gick bra :)



De som gick vidare till finalen den här gången var helt ok, tyckte låten med Malena var helt ok.. den var annorlunda och nått sånt skulle kunna vinna stora melodifestivalen för att den inte är som alla andra låtar... hon har grym kontroll över sin röst, från opera till vanlig sång.. rätt coolt





Nu ska jag mysa lite mer med barnen innan veckan sätter fart.. har lite planerat för denna vecka som kommer

Måndag: Brännpunkten med Emma
Tisdag: Aleris hämta mätapparat
Onsdag: Aleris lämna tebax apparat + åka till sös för förbesök inför OP
Tors+ Fre inget förutom att jobba än så länge

Over And Out :)

RSS 2.0