-20,2 kg

Då har jag nått ett delmål - 20 kg:) Tjohoo vad jag är glad...:) Nu har jag ett nytt delmål och det är - 25 kg.



Mellan dessa bilder är det 19 kgs skillnad. tyckte att det jag kan använda den bilden:) Mår så himla bra:) men emellanåt så känns det som om jag är så stor som jag är på första bilden men så kommenterar någon eller så går jag förbi en spegel och blir då påmind om att.. nä jag ser inte ut så där längre åh va skönt :)  Jag orkar så mycket mer nu, kan gå i trapporna på jobbet utan att flåsa ihjäl mig, jag kan stätta benen i kors.. jag börjar få en annan form i ansiktet, upptäckte i helgen när jag var hos min väninna att jag har en spetsig haka..satt och kände på hakan och blev nästan förvånad själv att jag har en spetsig haka... min väninna skrattade rätt gott åt mig.

Jag satte måttbandet runt midjan i morse och visade min son hur stor jag var från början, och frågade kan du tänka dig att jag har varit så här stor.. då svarade han, nej det kan jag inte.. men du är mycket finare nu .. min lilla älskling :)


Kanske borde testa och bära en 20 kgs vikt för att se vad jag har burit omkring på. Helt otroligt hur fort det har gått. Men det är som sagt inte klart ännu.. :)

Tjingeling

Kommentarer

Tyck till här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0