*phuuuu*

Nu har det verkligen satt igång ordenligt på jobbet, vi har haft JÄTTE mycket å göra men det är skönt för då går ju faktiskt dagen mycket fortare. Och det är lite roligare oxå :)

Ikväll ska jag på möte i skolan, med mobila teamet och gruppen som ansvarar för min son + rektor.  De ska se vad de kan göra för min son så han trivs bättre i skolan, han har haft lite svårt att komma in i gruppen när han bytte skola från 5:an  till 6:an :) Nu går han i 7:an.. säger bara jösses vad stor han är. Han sa igår att de har gymnastik med 8:orna och jag tänkte rent spontant men oj har ni gympa med så stora barn. Men så slog det mig ja men han går ju i 7:an .. svårt att vänja sig vid att barnen blir stora så fort.. vad händer med tiden hehe.

Igår kväll var jag och min kärlek ute och gick en rask promenad på ca timme, kan säga att det känns i höften idag haha. Men skönt ändå eftersom det känns att jag varit nyttig. Bra att ha en kille som gillar att röra på sig, han är så himla bra för mig. Blir inget onyttigt förrän under helgen och han ser till att vi går ut och går. Han är löpare så han är bättre tränad än vad jag är men han ska hjälpa mig att komma igång för jag tänkte springa midnattsloppet 2010 :)  Det är iallafall ett mål jag har, ett mål som jag aldrig kunnat tänkt mig för ett halvår sen. Då klarade jag inte ens av att gå upp i trappan på jobbet utan att flåsa ihjäl mig. Nu småspringer jag i trapporna :)

Nu ska jag fixa lite till.. har även ett litet projekt på G, tänkte få ihop folk till den 4:e september äta på patricia, jag får äta gratis eftersom jag vid det tillfället precis fyllt år. Så kan man festa vidare om man vill eller de som bara vill äta och sen åka hem så är det oxå ok :) Hoppas på så många som möjligt, har ca 10 st klara nu

Nä jobba vidare nu...

Tjingeling

Kommentarer

Tyck till här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0