Öland dag 3+4+5+ hemresan

Har haft lite blogg torka, men har ju som sagt semester så det har inte blivit så mycket av bloggandet :)  Dag 3 på Öland åkte vi till Böda Sand, såååå mysig strand och så stor :) Var väldigt mycket folk men det gjorde inte så mycket för vår del. Barnen fick även leka en stund på lekplatsen.. Var tvunga att passa bussen noga eftersom den gick varannan timme. Inte så ofta men det gick bra jag hade förberett innan och kollat upp vilka tider som gäller.

Dag 4 Tog vi oss till Borgholm slottsruiner, barnen tyckte inte att det lät så spännande först  men när vi var där så tyckte dom det var mysigt, jag visste faktiskt inte att det var entré in till slottsruinerna hehehe..  är glad att vi varit där. Tyvärr så var det lite smått svårt att ta sig över till busshållplatsen vi behövde stå vid när vi skulle hemåt igen hehe... hög trafikerad väg och inget övergångsställe...  en lastbil stannade och släppte över oss.. väldigt snällt måste jag säga. Tog oss ca en timme med buss för att komma tillbaka till Löttorp, och när vi närmade oss såg vi att det brann.. blev direkt orolig för om jag hade glömt och stänga av något i huset, men det var inte ens i närheten.  Tur men hemskt för de som bodde i huset som brann ner.

Dag 5 Tyckte jag att barnen skulle få bestämma själva vad vi skulle göra, det regnade lite så de ville ta det lugnt.. vi tog oss en promenad till leksaksaffären och köpte vattenballonger och lillan valde en visselpipa med en fågel längst fram :)  sen så gick vi förbi en lekpark med hoppborg och studsmatta, var väldigt uppskattat, sen började det regna igen då tog vi oss hemåt och väntade på att det skulle sluta så hade vi lite vattenballong lekar :)  stod i ring och skulle kasta en ballong och se hur länge den höll.. tyckte barnen var superkul :)

Dag 6 Hemgång från Löttorp. Hemresan gick jättebra ungarna var himla duktiga

Lite bilder:



Minigolf



Lite fin detalj på golfen



Mysig glass stund i hammocken :)



På väg tll Böda Sand, 2 km att gå från bussen



På stranden... helt underbar sand



Lite paus under en promenad :)



Lite kameler på vägen hem, innan vi kommer ut från öland :)



En slagen hjälte på väg hem :) Vet inte hur han kunde somna så där, men är man trött så är man :)

Har massor fler bilder men tog bara några

Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Ewa

Heeeej!

Vad fin du är på bilden när du sitter med sonen :)

Kan du äta mjukglass?

Inte jag, får värsta dumpingen, även av viss annan glass också :(

Hur mår du nu?

Maila och berätta ;)



Kraaaaaamen

2009-08-11 @ 00:39:29
URL: http://themetalgil.blogspot.com

Tyck till här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0